مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت مدیر ساختمان در قبال سوء استفاده از فیلم مداربسته

سلام
ببخشید من مدیر ساختمان هستم فردی به دلیل پیگیری جرمی که در محیط جلوی ساختمان ما (که دوربین های ساختمان اشراف دارن) از من درخواست بازبینی و در اختیار قرار دادن فیلم های ضبط شده مداربسته کرده آیا اگر فرضن این فرد از این فیلم ها سو استفاده کند (اخاذی یا درگیری و نزاع) برای من به عنوان کسی که این فیلم ها را در اختیارش گذاشتم از لحاظ قانونی جرمی مفروض است؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید بابت در اختیار. قرار دادن فیلم از وی رسید و تعهد اخلاقی جهت جلوگیری از هر گونه سو استفاده بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید منوط به دستور قضایی نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

چون فیلم فضای عمومی را پوشش می دهد فقط با دستور قضایی تحویل کلانتری بدهید، ولی در مورد سوال شما هم خیر این مساله معاونت در جرم نیست مگر با وجود وحدت قصد و...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است که از طرف بخواهید که نامه دادسرا یا مراجع انتظامی ارائه دهد.
به نظر ارائه بدون دستور قضایی نیز مشکل خاصی پیش نمیاد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما صرفا بایستی به موجب حکم مرجع قضایی اقدام به تحویل فیلم کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهتر آنست که با دستور مقام قضایی انجام گیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با دستور قضایی می بایست در اختیار ایشان میگذاشتید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

میتوانید در صورت نداشتن دستور قضایی از در اختیار قرار دادن فیلم ها امتناع ورزید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله ممکن است به جرم معاونت در جرم تحت پیگرد قرار بگیرید بهتر است فیلم های دوربین مداربسته با دستور مقامات قضایی و به طور خاص و فیلم زمان مشخص به ایشان تحویل گردد تا بعداً مسئولیتی برای شما نداشته باشه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما بدون دستور مقام قضایی نباید فیلم را اختیارش قراردهید

محمدباقر حیدری

جناب آقای محمدباقر حیدری :

ترجیحا فیلم ها را با دستور قضایی تحویل دهید تا مشکلی برای شما پیش نیاید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه میشودنامبرده شکایت خودرا مطرح و با دستور قضایی فیلمها در اختیار وی قرار گیرد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بادستور قضایی فیلم دراختیار ایشان قرار دهید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام به موجب حکم مرجع قضایی اقدام به تحویل فیلم کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

بدون دستور قضایی نمی بابیستی این اقدام رو انجام دهید

تبعات آن قابل پیش بینی نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام با دستور قضایی موظف هستید فیلم ها را در اختیار مامورین قرار دهید ولاغیر

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
شما صرفا بایستی به موجب حکم مرجع قضایی اقدام به تحویل فیلم کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بایست در اختیار مرجع محترم قضایی قرار بگیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قبل از در اختیار قرار دادن فیلم دوربین متنی در این خصوص تنظیم نمایید و به امضای این شخص برسانید

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

فیلم را در پاسخ و درخواست مراجع قضایی در اختیار بگزارید. نه درخواست شخص

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
بهتر بود با دستور قضایی فیلمهارا در اختیارش می گذاشتید و در فرض سوءاستفاده ایشان جرمی متوجه شما به جهت عدم علم و آگاهی نخواهد بود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با دستور مقام قضایی تحویل کلانتری بدهید،

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، فقط در صورت دستور مقام قضایی فیلم دوربین مدار بسته را تحت اختیار متقاضی قرار دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا خیر جرمی متوجه شما نخواهد بود

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

بدون حکم قضایی دوربین ها را ندهید