مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

اگر در سال 1400 دادخواست شکایتی کیفری داده شده باشد ( طرفین از هم شکایت کرده باشند) و حکم قطعی در آخر سال 1401 صادر شده باشد که یک نفر محکوم به پرداخت دیه شده و دیگری تبرئه حالا اگر شاکی بخواهد هزینه دادرسی و حق وکاله و... را مطالبه کند هزینه ها براساس سال 1400 یعنی سال ارائه دادخواست حساب می شود یا بر اساس سال صدور حکم قطعی یعنی سال 1401 ؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز هزینه ای که پرداخت شده به استثناء حق الوکاله بقیه بهمان مقداری که پرداخت شده حکم صادر میشه