مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام من یه ماشین تصادفی خریداری کردم و تا ماشین اومد سر پا شد مدت وکالت تموم شده و الان صاحب اصلی پلاک میگه من تو رو نمیشناسم من از نفر اول که خریداری کرده شاکی ام و پلاک ماشین رو توقیف زده و الان برای منم تعویض پلاک انجام نمیده چیکاری باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده و ایادی و صاحب سند مطرح کنید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه فروشنده و ایادی قبل دادخواست الزام به تعویض پلاک بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بهتر است کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید
وگرنه مشکل ساز میشود
علیه فروشنده و مالک اصلی دادخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده و ایادی و صاحب سند مطرح کنید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به فک پلاک را به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست اثبات وقوع بیع را به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند تنظیم و از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید