مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم توسط خانواده

سلام،من از طرف خانواده کتک زیادی میخورم میشه راهنمایی کنید چیکار کنم

پاسخ ها :

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام
ابتدا مشاوره خانواده بعد شکایت به دادسرا

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، در صورتی که فرزند خانواده هستید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید در صورتی که زوجه هستید از همسر خود به علت ضرب و جرح شکایت کنید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زیر 18 سال هستید می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.
و اگر به سن قانونی رسیده اید می توانید با عنوان ضرب و شتم عمدی شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی 123 پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر دختر یا صغیر هستید فورا به 123 زنگ بزنید اگر بزرگ هستید شکایت کیفری ضرب و شتم به دادسرا

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید یا طرح شکایت بفرمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر زیر 18 سال هستید می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.اگر بالای 18 سالید شکایت کیفری

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در سنین نوجوانی هستید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 123

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید علیه ایشان تحت عنوان ضرب و جرح عمدی اقدام به شکایت نمایید و یا با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس حاصل کنید