مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل از کاتب قرارداد هبه

فردی که کاتب انتقال ملکی به صورت هبه از پدر به فرزند میباشد به دلیل کهولت سن وبیماری بیم آن میرود که در آینده نتواند در مورد هبه نامه مذکور شهادت دهد یا انکا ر نماید آیا میشود با درخواست تامین دلیل اظهارات ایشان را در مورد کتابت هبه از پدر به فرزند توسط ایشان مستند نمود ‌‌

پاسخ ها :

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، در صورت هبه نامه کتبی و قبض مال موهوبه به نظر میرسد نیازی به شهادت وی ندارید ، لیکن با تأمین دلیل میتوانید شهادت وی را مستند اخذ کنید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای تامین دلیل از طریق شورای حل اختلاف پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعضی شوراها مصداق تحصیل دلیل میدانند و نمیپذیرند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله دادخواست تامین دلیل جهت استماع شهادت شاهد دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید دادخواست تامین دلیل تنظیم نمایید