مشاوره حقوقی رایگان - در صورت ادعای درگیری زوجه بدون شاهد و داشتن گواهی پزشک قانونی و صورت جلسه نیروی انتظامی آیا قاضی حکم می دهد؟

سلام خسته نباشید
خانومم شب به 110 زنگ زد و ادعا کرده که همسرم منو کتک میزنه (داخل منزل شخصی)
مامور هم چنین صورت جلسه میکنه که به گفته خانوم و زیرش رو امضاء کردیم
فردا هم قهر کرد و چند روز بعد پزشکی قانونی و شکستگی دماغ و کبودی تایید شد و شکایت (که اصلا درست نیست و من نزدم شاهد هم دارم)
حالا وقت دادگاه چه اتفاقی خواهد افتاد ایا مدارک ایشان به اندازه کافی برای اثبات ضرب و جرح از جنبه خصوصی کفایت میکنه آیا کار به سوگند ایشان کشیده خواهد شد
البته مامور کلانتری دیدن که دماغ خانومم سالم هست (از وضع ظاهری) آیا میتونم درخواست کنم که از مامور مورد نظر پرسیده بشه
هر چند بنده شاهد دارم ولی حدالامکان نمیخوام از شاهد استفاده کنم در ضمن ایشان شاهدی ندارند
نمیدونم چرا هنوزم دوسش دارم و اصلا نمیخوام کار به جایه بد بکشه
ممنون اگر کامل و دقیق جواب بدین

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

از شهود استفاده کنید و اگر مامور همکاری کنید میتونید از حصورش استفاده کنید در غیر اینصورت رای دیه صادر میشود

یک وکیل

باید رضایت شاکی را بگیرید به احتمال زیاد به دیه و یا حتی حبس محکوم میشوید