مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن میراث پدری

سلام بنده دو تا خواهر مجرد دارم که خونه پدری منو تصرف کردند در گذشته با سه تا فرزندم تو منزل پدری با این دو خواهر زندگی میکردیم با آزار و اذیت ها و معلوم الحال بودنشون تصمیم گرفتم سهمم از خونه رو بگیرم مهندس آوردیم یک میلیارد روی خونه قیمت گذاشت ولی با تحت فشار گذاشتنم با هفتاد میلیون با اینکه پسر ارشد خانواده هستم موافقت کردم اون زمان متاسفانه می‌خوام بدونم امکانش هست با پیگیری بتونم سهمم و تمام و کمال پس بگیرم حتی اگه با کسر همان هفتاد میلیون باشه گرچه تمام طلا های مادرم و مستمری پدرمم مال خودشون کردن؟!!
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر تقسیم نامه تنظیم نکرده اید یا رسیدی مبنی بر اینکه کل سهمتان را گرفته اید از شما ندارند می توانید شکایت نمایید . توجه کنید اگر آن زمان واقعا آن مبلغ را به عنوان سهم الارث گرفته اید اخلاقا باید به آن قرارداد شفاهی یا کتبی پایبند باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه تقسیم نامه تنظیم شده با‌شد کار تمام است. لازم الاجراست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان ندارد شما خانه را فروخته اید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

شما در قبال دریافت مبلغ چه مدارکی را داده اید ؟ و جهت بررسی مدارک و مشاوره بیشتر تماس حاصل فرمائید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر رسیدی مبنی بر اینکه کل سهمتان را گرفته اید از شما ندارند می توانید شکایت نمایید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مستنری که به شما نمی رسه مگر معلول باشید بابت سهم الارث باید ببینیم چه مدرکی دادی و 70 م را گرفتی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر شخص فوت شده به غیر از منزل اموال دیگری داشته است نسبت به تقاضای تقسیم ترکه در خصوص آن اموال اقدام نمایید در غیر این صورت در خصوص منزل به نظر می رسد که شما نمی توانید ادعایی مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر سهم خود را فروخته باشید و دچار غبن شده باشید احتمال وجود دارد اما جزئیات آن نیاز به بررسی دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با اخذ گواهی انحصار وراثت تقسیم ترکه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه بنظر اقدام قانونی نتیجه بخش نمی باشد