مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه پدری

با سلام من با داشتن 3خواهر دیگر درمورد زمین موروثی که از پدر بزرگم برای پدرم مانده وبا توجه به اینکه پدرم مدتها قبل فوت شده حالا برای سهم پدری از این زمین وفروش سهم خود از زمین با یکی از خواهرها دچار مشکل شده وپسر خواهرم به هیچ عنوان سند زمین که به طور موقت پیش او بوده به من نمی دهد ودیگر اعضا خانواده با او موافقت کرده من برای گرفتن سهم خود اززمین کجا وچگونه شکایت کنم از راهنمایی و زحمات شما بسیار سپاسگزارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست انحصار وراثت بدهید و تقسیم ترکه را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا درخواست افراز مال مشاع را مطرح نمایید
و بعد دادخواست دستور فروش مال مشاع را اقامه نمایید تا ملک به مزایده گذاشته شود و سهم شما پرداخت گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

گواهی انحصار وراثت اخذ و دادخواست تقسیم ترکه دهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در ابتدا باید دادخواست انحصار وراثت بدهید شورای حل اختلاف گواهی حصر وراثت به شما بدهد بعد از آن تقاضای تحریر ترکه مطرح می کنید مجدداً در شورای حل اختلاف رسیدگی می شود و ادارات مختلف استعلام صورت میگیرد و بعد از آن می توانید تقاضای تقسیم ترکه مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت اخذ گواهی انحصار وراثت و تقسیم ترکه اقدام کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نیاز به اثبات مالکیت است که کار تخصصی است و وکیل مجرب میطلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست یا شکوائیه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام با گواهی حصر وراثت به اداره ثبت محل وقوع ملک موروثی مراجعه بفرمایید و مشخصات ملک اخذ کنید و از طریق دفترخانه درخواست رونوشت سند کنید و از طریق مراجع قضایی دستور فروش ملک مشاعی بفرمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای فروش املاک مشاع نیاز به موافقت سایر وراث یا شرکا نمی باشد شما می توانید در این خصوص وکیل بگیرید اگر موردی بود تماس بگیرید و می بایست ابتدا از عدم افراز آن مشخص گردد و سپس برای دستور فروش اقدام شود خود شما نیز می‌توانید آن ملک را بخرید

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

از طریق دادگاه دادخواست تقسیم ترکه

یک وکیل :

با سلام ابتدا نسبت به اخذ گواهی حصر وراثت اقدام و سپس دادخواست تقسیم ترکه دهید

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

بادرود و سلام
دادخواست تحریر ترکه دهید استعلام می گیرند .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می توانید ابتدا گواهی انحصار وراثت اخذ و سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم ترکه مطرح نمایید

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام ابتدائا اظهارنامه برای تحویل سند به خواهرزاده خود بدهید وبعد از آن در صورت عدم افاقه دادخواست استرداد سند که دست ایشان به امانت بوده را مطرح نمایید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست انحصار وراثت و تقسیم ترکه

را از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت و پیگیری نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما باید درخواست افراز و سپس فروش مال مشاع را تنظیم نمایید