مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

سلام من راننده اسنپ هستم یک روز تو بازار آقایی مراجعه کرد گفت یه باری داره چند کارتن بود من رفتم کارتن هارو رو گرفتم و به آدرسی که داده بود بردم بعد از مدتی به جرم سرقت از من شکایت شده دوربین خودشون گرفته بار رو به من تحویل دادند الان من چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه شما راننده استپ هستید به نظر برای شما مشکلی پیش نمیاد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است جرمی واقع نشده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از خود دفاع کنید و اصولا در مورد شما منع تعقیب صادر میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما با اثبات عدم سوءنیت خود میتوانید از جرم انتسابی بری شوید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به علت اینکه شما راننده اسنپ هستید و سونیتی در این زمینه نداشته آید مشکلی برای شما نیست

عباسی عزت آبادی  محمد

عباسی عزت آبادی محمد :

سلام با توجه به اینکه شما از طریق اسنپ اقدام کردید شرایط تحویلد بار و ساعت تحویل و غیره در اسنپ موجود می باشد که باید از طریق پشتیبانی اسنپ استفاده کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر دفاع مناسب نداشته باشید محکوم به حبس میشوید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

براساس سفارش و اطلاعات اسنپ می توانید دفاعیات را انجام دهید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

در دادسرا همین دفاعیات را مطرح نمایید و اظهار بی اطلاعی بکنید . بهتر است وکیل همراه داشته باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید عدم اطلاع از سرقتی بودن اجناس و اینکه صرفا راننده اسنپ بودید را با مستندات اثبات کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید گواهی از اسنپ بگیرید که در آن لحطه در حال سوار کردن مسافری بنام ..... و بار وی بوده اید و بعد مقصد کجا بوده و به کی تحویل دادید

محمدباقر حیدری

جناب آقای محمدباقر حیدری :

با سلام
در صورت اثبات ادعای شما جرمی مرتکب نشده اید اما بهتر است با دریافت شماوره حضوری و یا تلفنی اطلاعات دقیق تری دریافت کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اول آنکه مدارک مربوط به اشتغال خود در اسنپ را به همراه �ینت حساب بانکی شماره مشخص شود بابت کرایه وجه معقول و متعارفی به شما پرداخت کرده‌اند به همراه داشته باشید و همچنین شماره تلفن افرادی که به شما تماس گرفتند برای انتقال آن اموال همه را به اداره آگاهی

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،سرقت شرایطی دارد،ازهمان دوربین که آنهاارائه کردندتصویرشان هست،دفاع کن

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام مدارک اسنپ رو واستناد به دوربین ها واظهارواقعیت وعدم سو سابقه راهگشای شماست

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام مشخصات درخواست کننده بار رو تحویل آگاهی بدین ونگران نباشین ، البته درصورت تمایل به داشتن وکیل هماهنگ کنین 09125352953

ابراهیمی صحنه اردشیر

جناب آقای ابراهیمی صحنه اردشیر :

با سلام. طبق قوانین اسنپ و سایر شرکت های حمل ونقل، برای حمل بسته و بار باید گزینه حمل بار توسط متقاضی درخواست گردد. در عیر این صورت شما اشتباه کرده اید و حالا باید ثابت کنید که بار به شما تحویل داده شده است. می توانید از دادسرا بخواهید که فایل دوربین های محل یا همسایه ها را مطالبه کند. بهتر است از وکیل کمک بگیرید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اسناد و مدارک مربوط به رانندگی در اسنپ در روز مورد نظر را در شعبه تحویل و مشخصات هر دو طرفی که اسنپ گرفته اند را نیز به دادگاه ارائه نمایید

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

اگه بتونی ادعای خود را ثابت کنی میتونی تبرئه بشی معمولآ کارکردهای اسنپ درسامانه اسنپ ثبت میشه میتونی ازآن نیزبه نفع خود استفاده کنی تا ادعات ثابت کنی معمولآ مشخصات مسافر وتلفن اش ثبت سامانه اسنپ میشود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

صداقت و كمك در پيگيري مجرمين نماييد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما راننده استپ هستید به نظر برای شما مشکلی پیش نمیاد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر از طریق برنامه اسنپ با شما تماس گرفته اند اصولا سونیت شما محل شبهه است و قاعدتا جرم شما ثابت نمی شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. سوال واضح نیست به هرحال می بایست به قاضی رسیدگی کننده اثبات نمایید
نقشی در سرقت نداشته اید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دفاعیات را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به اینکه شما راننده اسنپ بوده اید و نسبت به محتوای بسته مذبور اطلاع نداشته اید و نیز بر اساس حاکمیت اصل برائت بنظر جای نگرانی برای شما نیست