مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور با موتورسیکلت

سلام خسته نباشید ببخشیدحدودا یک سال پیش ما تصادف داشتیم که یک بچه هشت ساله از قسمت زانو دچار شکستگی میشه و طرف مقابل فرار میکنه الان پا این بچه مشکل پیدا کرده ما میتونیم از کسی شکایت کنیم بابت هزینه های بیمارستان

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر مشخص است که چه کسی این کار را کرده و مسبب حادثه مشخص شده است صرفا میتونید ای وی شکایت کنید اگر کلا مشخص نیست طبق شرایطی خاص و پیگیری مداوم که پیشنهاد میکنیم توسط وکیل انجام شود از صندوق تامین خسارت های بدنی جبران خواهد شد