مشاوره حقوقی رایگان - چک سرقت شده با امضای جعلی

باسلام وخسته نباشید بنده در سال 95 چندین فقره از دسته چکهای بنده به سرقت رفته و بنده اعلام سرقت نمودم در سال 98 فردی یکی از چکهای مسروقه را بانک برده ود در برگه برگشت نیز عدم تطابق چک تایید کرده حالا دارنده چک از بنده شکایت کرده ودر دادگاه بدوی و تجدید نظر بنکنمکپده را محکوم کرده حالا من باید چکار کنم میتوانم اعاده دادرسی کنم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا می بایست ادعای شما در دادسرا و دادگاه کیفری اثبات و سارق محکوم قطعی شود . در غیر اینصورت دادگاه حقوقی تکلیفی ندارد و شما محکوم می شوید . اگر حکم محکومیت قطعی عیله سارق دریافت کنید با مدرک جدید می توانید اعاده دادرسی نمایید