مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو جهت مطالبه مهریه

سلام عرض ادب دو سالی هست که خودرو همسرم مبنی بر مطالبه مهریه از اداره ثبت توقیف سیستمی شده .از اونجایی که بصورت تبانی اعتراض شخص ثالث روی پرونده اومد دو سال طول کشید و در نهایت در دادگاه تجدید نظر رای قطعی به نفع من صادر شد و سوری بودن معامله محرز شد .مشکل من در حال حاضر نامشخص بودن مکان خودرو توسط همسرم هست.هر چند که در اعتراض شخص ثالث اینطور مطرح شده بود که خودرو تحویل خریدار گردیده و فقط در مرحله انتقال سند به علت توقیف دچار مشکل هستن .سوالم اینه که از چه راهی میتونم بدون انصراف از پرونده مذکور در اداره ثبت شوهرم رو مجبور به تحویل خودرو کنم .چون اگر قرار به انصراف باشه شوهرم بلافاصله انتقال سند رو انجام میده

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مشخص نیست توقیف فیزیکی تقاضا کرده اید یاخیر؟ اگر از مکان خودرو خبر دارید تقاضای ورود به محل نگهداری را نمایید . تا زمانی که انصراف نداده اید اتومبیل در توقیف می ماند .