مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید خانوم من میخواد پرونده طلاق باز کنه دلیلشم مدرک پزشک قانونی هس با اینکه من یبار دست روش بلند کردم ولی چون اشنا دارن پزشک قانونی 3 تا پرونده پزشک قانونی اورده دادگاه میخواستم ببینم میتونه با این مدارک درخواست بده یا نه ؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام در صورتی که زوجه بتواند عسر و حرج خویش را ثابت کند امکان طلاق وجود دارد.ضرب و جرح مستمر می تواند دلیلی برای طلاق باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه باید حکم قطعی محکومیت به پرداخت دیه شما را به دادگاه ارایه ذهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
دادگاه معمولاً به صرف یکبار ضرب و شتم با دادخواست طلاق موافقت نمی کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده آری امکان پذیر است اما باید دید دلیل دیگری دارد
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان اقامه دادخواست طلاق وجود دارد و اگر عسر و حرج زوجه احراز گردد ممکن است حکم طلاق صادر گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک پزشکی قانونی که از آن یاد کرده اید چه محتوایی دارد آیا به درد پرونده طلاق به درخواست زوجه می خورد یا خیر