مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک بدهی

باسلام. من حدود یک سال پیش یک ماشین از یک دلال خریداری کردم بعد از اتمام اقساط تعویض پلاک نکرده و ماشین رو به رفیقم در حضور همون دلال قولنامه کردیم الان متوجه شدیم که صاحب پلاک بدهی داشته و پلاک رو بعد از فروختن ماشین به رفیقم توقیف کردن لطفا راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم؟ ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر توقیف پلاک زودتر از از تاریخ معامله شما است که باید برای خسارت واسترداد ثمن اقدام کنید وفروش مال غیر شکایت کنید در غیر اینصورت بعنوان معترض ثالث اجرایی وارد پرونده شوید برای توضیح بیشتر از طریق سایت تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نفر آخر مالک خودرو محسوب میشود و مالک پلاک اگر مدعی وجهی است باید دادخواست خود را به طرفیت بدهکار مطرح نماید

مگر در قرارداد مالک پلاک با خریدار ، شرط فسخ ذکر شده باشد و قرارداد اول فسخ گردد و در نتیجه شما باید خودرو را مسترد نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به این که زمان توقیف قبل از معامله شما یا بعد از ان بوده راهکار فرق دارد. اگر قبل بوده دادخواست فسخ و استرداد ثمن دهید و اگر بعد بوده دادخواست اعتراض ثالث اجرایی دهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ابتدا به مرجع صدور دستور توقیف مراجعه کنید احتمال دارد که توقیف پلاک به جهت دیگری باشد نه بدهکاری بر روی پلاک در صورتی که بدهکار ای بر روی پلاک باشد شما برای تعویض پلاک مکلف به پرداخت آن هستید و بعد از آن می توانید از شخص بدهکار شکایت کنید و تمام مبالغ را دریافت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر توقیف قبل از فروش بوده دادخواست فسخ و استرداد ثمن دهید و اگر بعد بوده دادخواست اعتراض ثالث اجرایی دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تایید فسخ قرارداد و مطالبه ثمن بدهید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

چنانچه معامله شما قبل از توقیف پلاک باشد قابل پیگیری و رفع توقیف خودرو می باشد . جهت مشاوره بیشتر و تنظیم دادخواست از طریق مشاوره ارتباط برقرار نمایید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، با اعتراض ثالث اجرایی به شعبه مرجوع الیه تقاضای رفع توقیف کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ایشان می تواند نسبت به توقیف اعتراض نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به درود مدارک و مستندات نیازمند بررسی می‌باشد .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا می بایست اثبات مالکیت نمایید . بهتر است مدارک را حضوری به یک وکیل نشان دهید و مشاوره نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید ادعای مالکیت ثابت و اعتراض ثالث اجرایی تقدیم نماید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بسته به اینکه تاریخ توقیف و خرید و فروش ها چه زمانی بوده پاسخ متفاوت است اما در حالت کلی اگر توقیف بعد از خرید شما صورت گرفته می توانید اعتراض ثالث اجرایی نمایید اما اگر ابتدا توقیف صورت گرفته و بعد شما و دوستتان آن ماشین را خریداری کرده اید میتوانید تحت عنوان مطالبه ثمن و ضرر و زیان دادخواست بدهید

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام اعتراص ثالث اجرائی مطرح نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خریدار باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی تنظیم نماید