مشاوره حقوقی رایگان - هبه

سلام پدربزرگم 2 دانگ از 6 دانگ خانه اش را در قولنامه ای در بنگاه به من وهمسرم هبه کرده است ودر عوض نوشته که ما باید کارهای روزانه اش را انجام دهیم بعد از چند مدت پدر بزرگم فوت کرد در قولنامه هم نوشته که بعد از فوت خودم بتوانند ادعای سهم خودشون رو بکنن چند باری هم به ما گفت که بیایید دریکی از اتاق هایی که الان در رهن مستآجر هست زندگی کنیید ولی ما به دلیل کوچکی اتاق وداشتن وسایل زیاد نرفتیم ولی شاهد داریم که خودش اجازه داده بیاییم آنجا زندگی کنیم .
الان وارثان شاکی هستند میخواهند 2 دانگ راپس بگیرنن آیا میتوانند آن راپس بگیرند یا به ما میرسد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر هبه با فوت واهب عقد لازم است وکسی نمی‌تواند ادعایی داشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و بعد دادخواست تنفیذ قرارداد هبه معوض و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت تمام وراث مطرح نمایید و

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به فوت ایشان قطعی شده و قابل استرداد نیست نگران نباشید ضمناً سهم الارث شما نیز به قوت خود باقی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام دوست عزیز حقیقت پرونده های ملکی به این صورت است که دادگاه به دلایلی و تحلیل دو طرف نگاه می‌کند و دفاعیات مناسب باید داشته باشید معمولا زمان رسیدگی مدت زمان کمی است و باید د محکمه پسند باشد در غیر این صورت محکوم می‌شوید اگر کرج هستید یا تهران مشاوره حضوری هماهنگ کنید در غیر این صورت تلفنی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود وووو

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

چنانچه قرار داد داشته باشید اقدامی نمی‌توانند انجام دهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به شما هبه کرده باشد نمی توانند در خصوص دو دانگ مدعی باشند.
شما می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید.
اگر قابل تقسیم نباشد می توانید دادخواست فروش بدهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر به هیچ وجه اما بهتر است وقت مشاوره حضوری بگیرید تا کامل توضیح دهم و یا مشاوره تلفنی بگیرید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام با توجه به قولنامه و شهود امکان فسخ وجود ندارد و معامله قطعی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید با مدارک و مستندات خود اقدام نمایید با سلام شما ابتدا انحصار وراثت انجام دهید سپس موضوع به خود را در دادگاه محترم اثبات نمود

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

اگه هبه کرده باشه نمتونن

یک وکیل :

با سلام اصل بر صحت معاملات است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر قولنامه معتبر داشته باشید نمی توانند ادعای بطلان آن را نمایند

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با فوت آن شخص عقد هبه لازم و اصطلاحاً محکم می گردد و قابل رجوع نیست

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با تایید هبه نامه در دادگاه ورسمی نمودن آن می توانید از حق خود دفاع نمایید.