مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن نفقه

سلام خسته نباشین
من سال 96 با یک اقایی که قبلا طلاق گرفته بودن محرم شدم ایشون از همون اوایل دست به زن داشتن تا اینکه 6 ماه بعد از محرم شدنم کلا ندیدمش، تا اینکه از سال 1400 من اقدام کردم به ثبت واقعه ازدواج ایشون هم قبول کردن که من زنش بودم و اینکه یکسالی هست ایشون بدون اینکه من خبردار بشم دوباره ازدواج کرده یعنی ازدواج سوم این اقا بوده و گویا همسر اولشون هم بخاطر دست بزن و اخلاق ایشون طلاق گرفته، الان من برای گرفتن نفقه و مهریه چگونه میتونم اقدام کنم؟ باید برم دادگاه عریضه بنویسم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می توانید برای مهریه از اجرای ثبت اقدام کنید و برای نفقه دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با مراجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه نفقه گذشته و جاری را مطرح نمایید

و برای اجرای مهریه شما باید ابتدا به دفترخانه ازدواج خود مراجعه نمایید و درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید و سپس به اجرای ثبت مراجعه نمایید و درخواست توقیف اموال زوج را نمایید و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای مهریه به اجرای ثبت باید مراجعه کنید و برای نفقه گذشته وحال دادخواست به دفاتر قضایی ارایه دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ازدواج موقت نفقه ندارد مگر توافق کرده باشید.برای مهریه از طریق دفترخانه ای که ازدواح را ثبت کرده اقدام کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما در صورتی که سند ازدواج شما رسمی است از طریق دفترخانه تنظیم کننده سند ازدواج تقاضای صدور اجراییه در خصوص مهریه مطرح نمایید و در صورتی که سند ازدواج شما عادی است دادخواست مطالبه مهریه به دادگاه خانواده تقدیم کنید و در مجموع در خصوص تعیین تکلیف میبایست وضعیت سند ازدواج شما مشخص باشد در صورت نیاز این موارد را دقیق اعلام کنید تا راهنمایی کامل انجام شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست خود را ثبت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وکیل نیاز دارید و حتما باید کار شما با دقت انجام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید وکیل بگیرید فرق مهریه و سایر حقوق خود را مطالبه کنید  و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اجرای مهریه شما باید ابتدا به دفترخانه ازدواج خود مراجعه نمایید و درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست مطالبه نفقه معوقه و جاریه نمایید. حهت تنظیم دادخواست میتوانید از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق سند ازدواج می توانید اقدام کنید و مهریه خود را مطالبه کنید.
نفقه نیز طبق مقررات قابل مطالبه است.

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام دادخواست مطالبه مهریه ونفقه بدین. دادخواست طلاق را جداگانه مطرح نمایید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

برای مهریه به اجرای ثبت وبرای نفقه دادخواست دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر سند رسمی ازدواج برای شما صادر شده از طریق دفترخانه ایی که ازدواج شما را ثبت کرده اقدام نمایید در غیر اینصورت از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

ازدواج موقت نفقه شامل نمیشه و مبلغ توافق شده در صیغه نامه قابل مطالبه است.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام باید داخواست مطالبه مهریه تنظیم و تقدیم دادگاه نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر سند رسمی ازدواج دارید برای مهریه به اداره اجرای اسناد رسمی ثبت اسناد محل و برای نفقه تا 20 میلیون به شورای محل و بالای 20 میلیون تومان به داده خانواده مراجعه فرمایید.( از طریق دفاتر خدمات قضایی مطالبه فرمایید .)

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

از طریق دفاتر خدمات قضایی نسبت به مطالبه نفقه اقدام کنید
برای ازدواج هم اگه سند رسمی دارید از طریق دفترخانه ی که در آنجا ثبت ازدواج کردید اقدام به اجرای مهریه کنید

یک وکیل :

سلام برای مطالبه نفقه از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نموده و جهت اجرای مهریه به دفتر خانه ای که عقد نموده اید مراجعه بفرمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مهریه شما در دفترخانه ثبت شده طریق دفترخانه تقاضای صدور اجرائیه نمایید و و در خصوص نفقه نیز از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مناسب‌ طرح گردد

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

سلام.
برای مهریه از دفتر ازدواج تقاضای صدور اجراییه کنید.
برای نفقه از دفتر خدمات قصایی دادخواست دهید

سحر  دريابر

سرکار خانم سحر دريابر :

به اجرای ثبت مراجعه کنید برای مهریه و نفقه رو هم میتونید از طریق ارسال دادخواست به دادگاه خانواده مطالبه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که نکاح موقت نموده اید نمی توانید برای نفقه اقدام نمایید مگر در صورتی که ضمن عقد تان نفقه را شرط نموده باشید اما مهریه قابلیت مطالبه دارد و می توانید دادخواست مناسب در این خصوص تنظیم نموده و از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید