مشاوره حقوقی رایگان - ساخت طبقه اضافه در ساختمان

با سلام. بنده یک واحد خانه در طبقه همکف خریداری نمودم و طبق قرارداد قرار بوده بالا خانه من 5 واحد ساخته شود ولی الان 6 واحد ساخته شده است و اینکه این ملک دوتا شریک داشته و کسی که من ازش خونه رو خریدم به شریک دیگه خودش اجازه ساخت یک سوییت برای طبقه 5 رو داده که با طبقه 5 یکی باشه ولی اون شریک دیگه یک واحد مستقل ساخته و طبقه 6 جداگانس آیا بنده میتوانم از کسی که خونه رو ازش خریدم شکایت کنم ممنون از شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به تامین دلیل جهت کارشناسی شرایط ملک و ساخت و ساز آن دارد تا بتوان بر اساس آن دادخواست مرتبط را ارائه داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی ابتدا باید مشخص گردد که در پروانه ساخت برای چند واحد مجوز صادر شده است و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر بیش از پروانه ساخته شده از طریق شهرداری و دیوان پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد شما بررسی شود بله تحت شرایطی قابل پیگیری هست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مخالف پروانه ساخت و نقشه ملک می باشد حق شکایت دارید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر بر خلاف قرار داد بین شما است ابتدا تامین دلیل کرده و سپس از ایشان شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر لزوم قراردادهاست مگر حق فسخ در آن باشد و شرایطش تحقق پیدا کرده باشدو یا بر اساس قرارداد خسارت پیش بینی شده باشد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما در مرحله پایان کار به جهت اضافه بنا موضوع در کمیسیون ماده صد مطرح می گردد و جریمه های آن می بایست شخصی که مالک اضافه بنا هست پرداخت نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید مطابق قرارداد خود و تعهدات طرفین اقدام نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان طرح دعوا وجود دارد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یله شما طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید.
توجه داشته باشید اگر ساخت طبقه ششم طبق مقررات شهرداری نباشد می توانید از طریق شهرداری نیز پیگیری کنید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

طبق قرارداد اگر ضرروزیانی برای این گفته ها تعیین شده بله دادخواست جبران ضروزیان دهید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام نیاز به بررسی مدارک می باشد ، در صورت تخلف قابل پیگیری از مراجع محترم قضایی است‌

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

چون شما یک واحد ابتیاع نمودید نسبت به واحد‌های دیگه حق دخالت ندارید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق شهرداری و دیوان پیگیری کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام اگر بیش از پروانه ساخته شده از طریق شهرداری و دیوان پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، بدوا درخواست تامین دلیل نمایید تا موضوع کارشناسی گردد