مشاوره حقوقی رایگان - نزاع و درگیری

با سلام همسایه برادرم پدر و برادر بنده را مورد ضرب جرح قرار داده و بنده به محل درگیری مراجعه درحال دفاع و جدا کردن بودم و به دلیل اینکه پدر بنده از ناحیه دست توسط قمه مورد جرح واقع شد رفتم کلانتری پیگیری که متوجه شدم طرف درگیری خودش را با چاقو زده انداخته تقصیر من و افسر نگهبان منم بازداشت کرد که فردا پیش بازپرس اعلام داشت که تحت تاثیر و جو کلانتری این حرف را زده و اصلا ندیده کی او را زده و اعلام داشت شکایتم ندارم ولی بازپرس من را به همراه برادرم و طرف درگیری را به با قرار 30 میلیون وثیقه به زندان فرستاد الان میخواستم بدونم چکار کنم تبرئه بشم ایا شاهد ببرم که من کاری نکردم

قابل ذکر طرف گواهی پزشکی ندارد و خودش در دادسرا اعلام داشت من نزدم و تحت تاثیر کلانتری همچین ادعای داشته و اعلام داشت شکایتی ام‌ نداره

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
به جهت اینکه آلت جراحت چاقو اعلام شده جرم غیر قابل گذشت بوده , شما باید قاضی را متوجه این موضوع کنید که شاکی کذب اظهارات خویش را اعلام نموده نه آنکه رضایت داده باشد