مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی تصاویر جعلی کلونوسکوپی

سلام من از اینترن های پزشکی هستم 6ماه پیش بدلیل تبلیغات فریب دهنده دستگاه شستشوی روده و پودر مخصوص خودشون در مطب کلونوسکوپی شدم و ایشان بعد از بیهوشی ریپورت و تصاویر کاملا نرمال گزارش کردند که ده روز بعد در ام ار ای تنگی شدید در خم کبدی مشخص شد و باعث بدتر شدن پیشرفت بیماریم شد که بعد به حالت اورژانسی به بیمارستان سینا مراجعه بستری شدم تنگی زخم شدید از ابتدای کلون تا انتها مشهود همان گزارش تصویر برداری تایید کردن منتها با شدت زخم بیشتر که به تومور برد شک کردند و در اتاق عمل معاینه با بیهوشی شدم ولی جراح بدلیل پیشرفت تنگی به جراحی هم جوابی نمیدن این زخم ها حالا دادسرای جرایم جنایی شکایت کردم و فرستادن پزشک قانونی منتها اعلام کردن معاینه در حال حاضر بشه ازم میزان جراحت و کمیسیون که علارغم توضیحات بنده باز برای کمیسیون پزشکی با وجود پرداخت وجه و فرم های مذکور اقدامی نشد امروز برای کلونوسکوپی بیمارستان وقت دارم سوالم اینه که عنوان شکایت میشه تقصیر !یا قصور و کلاهبرداری در اثر تبلیغات دروغین و جعل تصاویر پزشکی ؟ ممنون میشم کامل پاسخ بدین خداروشکر شمارو دیدم قبلا ارتباط مردمی قوه قضاییه 129 سوالات ج میدادن الان متاسفانه نمیدن .ممنون میشم از بزرگواری راهنمایی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر را گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، تقصیر و قصور پزشکی و ترک فعل منجر به حادثه عنوان شکایت مناسب این موضوع است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تعیین عنوان صحیح مجرمانه بر عهده مقام قضایی است شماونیازی نیست عنوان مجرمانه را قید کنید فقط شرح حالی از ماجرا را بنویسید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در خصوص قصور پزشکی ابتدا از طریق دادسرای عمومی و انقلاب شکایت کیفری تحت عنوان قصور پزشکی مطرح کنید موضوع به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع می شود و امور را پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دادسرای جرائم پزشکی شکایت خود را به علت قصور پزشکی مطرح نمایید و به پزشکی قانونی معرفی خواهید شد و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تحت عنوان قصور پزشکیاز طریق دفتر خدمات قضایی به پیوست مستندات به دادسرای جرایم‌ پزشکی قابل شکایت است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام همه این عناوین مجرمانه را در شکایت خود می توانید مطرح کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول اینکه وکیل بگیرید ثانیا عنوان جرم مهم نیست تشخیص امر و اثبات ان مهم است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تقصیر و قصور پزشکی و ترک فعل منجر به حادثه

یک وکیل :

با سلام تحت عنوان قصور پزشکی قابل پیگیری است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

قصور پزشکی قابل پیگیری است