مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام
بنده لوله کش ساختمان هستن،مشتری از من خواست که خودم لوله برایش خریداری کنم و یک چک به تاریخ 6 ماه بعد به من داد،بعد از خرید به من گفت ساختمان نگهبان ندارد 20 روز لوله ها رو نگه دار،بعد از 20 روز به علت کاهش قیمتها گفت من لوله ها رو نمیخوام و بنده قبول نکردم و برای لوله ها انبار کرایه کردم،موعد چک که شد خودم با فروش طلاهای همسرم پول فروشنده را دادم و چک را گرفتم و به اسم خودم برگشت زدم،ایشون در دادگاه ابتدا ادعای اقاله کرد که رد شد و حالا که لوله افزایش قیمت داره میگه پول چک رو میدم لوله ها رو بده،اما من از چند طرف متحمل ضرر شده ام،فروش طلا،کرایه انبار به مدت 11 ماه و تغییر قیمت ها(در ضمن کرایه انبار را به صاحب انبار بدهکار هستم و ندارم بدهم ،گرفتن انبار برای سال جدید هم برای من سخت است،لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا تامین دلیل شود تا کارشناس مبلغ دقیق لوله کشی ساختمان را بررسی و سپس نسبت به آن دادخواست مرتبط ارائه دهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

میتوانید مطالبه وجه مبلغ چک و خسارت تاخیر تادیه آن را بخواهید و راه دومی که دارید نگهداری لوله ها و اثبات اینکه ایشان بیع آن را اقاله نموده و نهایتاً فروش لوله ها چون نیاز به انبار و نگهداری دارند که هزینه بر است ببینید کدام راه برای شما به صرفه تر است آن را انتخاب کنید زمان بابت فروش طلا های تان و پرداخت دیون شخص دیگر شما نمی‌توانید ادعای خسارت کنید چون ایشان به شما اعلام کرده بود که قرارداد را فسخ کرده است و دیگر لوله ها را نمی خواهد وشما سر خود اقدام به پرداخت دین ایشان و خرید لوله ها کردید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر راضی شود پول چک را بگیری و مقداری از لوله ها را بابت ضرر و زیان خودت نگهداری و بقیه را بهش بدی و چک را در دادگاه پس بدهی و رضایت بدهی بهتره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید اصل پول و خسارت تأخیر تادیه طبق شاخص سالانه بانک مرکزی و هزینه نگهداری لوله ها را دریافت نمایید و باید دادخواست مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما می توانید اصل مبلغ چک به انضمام خسارت تاخیر تادیه و هزینه دادرسی را دریافت نمایید بعلاوه هزینه ی نگهداری لوله ها در این چند ماه و هزینه پرداختی برای خرید لوله ها که باید توسط کارشناس معین گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید