مشاوره حقوقی رایگان - تصادف از فرعی به اصلی

سلام. من داشتم از فرعی با دنده 1 وارد اصلی میشدم که دو طرف را نگاه کردم و وارد شدم ی بار ی پراید با سرعت بالا اومد و بهم زد جوری زد که سپر جلو ماشین بدجور شکست آیا من مقصر شناخته میشوم یا اون آقا که با سرعت بالا میومد .. ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مستحضر باشید مقصر توسط کارشناسان محترم پلیس راهور تعیین می گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام تشخیص مقصر بر عهده کارشناس تصادفات است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نظری که کارشناس راهور می‌دهد معمولا تایید میشود هرچند نظر اولیه وی نیز قابل اعتراض است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین مقصر با افسر پلیس از اگر اعتراض به کروکی دارید می توانید لایحه ارسال کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در تصادفات تعیین مقصر با پلیس راهور است.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

قطعا شما مقصر خواهید بود چراکه آگاهی بر این موضوع که مقصر تصادف از فرعی به اصلی راننده ی خودرویی هستش که از فرعی وارد اصلی میشه .در ضمن هر راننده ای این رو میدونه دوست عزیز

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مقصر توسط کارشناسان محترم پلیس راهور تعیین می گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص با کارشناس راهنمایی و رانندگی محل می باشد. آنچه مسلم است شما باید ایست کامل می نمودید..

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مقصر توسط کارشناسان محترم پلیس راهور

تعیین می گردد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تشخیص مقصر با کارشناسان راهور می باشد و کروکی افسر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تعیین مقصر در تصادفات رانندگی با کارشناسان راهور است