مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام. ملک بنده در کمیسیون ماده صد دو رای دارد که رای اول در طبقه همکف رای تخریب دارد و در دیوان مطرح نشده و رای قعطی شده است. رای دوم در طبقه اول دوم و سوم هم به تخریب است و در دیوان طرح دعوا شده و در تجدید نظر دیوان به نظر کارشناسی ارجاع داده و کمیسیون مجددا رسیدگی کند. و کارشناس قوید تلاته را رعایت شده و تایید کرده. و حال کمیسیون ماده صد مدعی بر این است که چون ملک بنده در طبقه همکف رای قطعی به تخریب داره طبقات بالا با هم رای به تخریب بدهد. آیا کمیسیون میتواند مخالف رای دیوان و نظریه کارشناسی رای به تخریب بدهد. با تشکر

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

خیر ملزم به اجرای رای دیوان میباشد پرونده شما نیاز به مطالعه و بررسی بیشتر دارد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.موضوع قابلیت طرح شکایت در دیوان را دارد.یاالله