مشاوره حقوقی رایگان - حق مستاجر

سلام. من در تاریخ 98/4/10 خانه ای را به مبلغ 10میلیون تومان رهن و اجاره ای به مبلغ 500000تومان ( اجرت المثل روزی 20000 تومان تعیین شد) قرارداد بستم. یکماه قبل از اتمام قرارداد به صاحبخانه اعلام کردم که آیا قرارداد را تمدید میکند یا خیر. ایشان گفتند خیر و باید تخلیه کنید ما بعد از 2هفته، یک خانه مناسب پیدا کردیم و از صاحبخانه خواستیم که مبلغ کمی از پول رهن را به ما بدهد تا بیعانه خانه دیگر بگذاریم که صاحبخانه گفتند مشکلی نیست و میتوانید یکسال دیگر قرارداد را تمدید کنید با همان مبلغ رهن و با 600000 تومان اجاره. مشاور املاک چون از اقوام ایشان بود از نوشتن قرارداد ممانعت کرد و گفت باید کل اجاره را بصورت یکجا به حساب صاحبخانه واریز کنید تا من قولنامه را تنظیم کنم. ما 3 میلیون تومان به صاحبخانه دادیم ولی باز هم قراردادی نوشته نشد. و صاحبخانه هم اعلام کرده که باید تخلیه کنید. آیا من میتوانم تا اتمام 10میلیون پول رهن و 3میلیون پول اجاره ای که دادم در این خانه بمانم؟ یعنی مدت 22 ماه دیگر بمانیم؟ آیا صاحبخانه میتواند حکم تخلیه بگیرد؟ تا چه زمان میتوانیم در آن خانه بمانیم؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام از طریق ارسال اظهارنامه اقدام کنید و قبل از ان با یک وکیل به صورت حضوری مشورت کنید