مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به جرح

سلام من چند روز پیش با یه موتور سوار تصادف کردم و مقصر بودم بعد از کروکی وانتقال اقا به بیمارستان ماشین منم به پارکینگ منتقل شد چند ساعت بعد اون اقا از بیمارستان مرخص شد پیش دکتر متخصص رفته گفت با چند روز استراحت خوب میشه اول گفت می یام رضایت میدم ماشینتا بی یاری بیرون الان امروزو فردا میکنه میگه پارگی رگ دارم این حرفا من چه کار باید بکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید پرونده را پیگیری کنید.
پرونده بعد از ارجاع به دادسرا می توانید درخواست رفع توقیف از خودرو بدهید.