مشاوره حقوقی رایگان - ماشین خودرو بنز توقیف شده

سلام خسته نباشین ، یک خودرو بنز 911، سال 95 با مقداری تریاک دستگیر شد و مصادره شد و بعد یک سال دادگاه تجدید نظر حکم ازادی داد والا میگوین ماشین فروختیم ،35ملیون حق شماه است الان با 35 ملیون یک موتور نمیدن ، به کجا مراجعه کنم شاید به روز ماشین را بگیرم ، از راهنمای شماه سپاس گزارم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه قیمت خودرو به قیمت روز به طرفیت مرجعی که خودرو را مزایده گذاشته

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا باید بررسی نمایید آیا مراحل فروش ماشین قانونی و با مجوز بوده یا خیر؟ چه طور حکم قطعی نشده ماشین را فروخته اند . بهتر است با انتخاب وکیل دادگستری در محل دادگاه صادرکننده رای موضوع روشن و اقدام قانونی صورت دهد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه قیمت خودرو به قیمت روز بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما دادخواست مطالبه بهای خودرو طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناس را مطرح نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید علیه انتقال دهندگان طرح دعوی نموده وبطلان نقل وانتقال را بخواهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درخواست مطالبه قیمت روز خودرو با نظر کارشناس دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال واضح نیست تا وقتی حکم قطعی نشده دستور فروش صادر نمی شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه قیمت خودرو به نرخ روز بدهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
مطالبه قیمت به نرخ روز علیه ستاد هماهنگی مبارزه با مواد مخدر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا بهتر است به یک وکیل وکالت در مطالعه پرونده اعطا دهید تا پرونده را مطالعه کند ببیند روند فروش قانونی بوده یا خیر بعد اقدام قانونی لازم را انجام دهید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

با سلام و احترام کاربر گرامی فروش مال قبل از صدور حکم قطعی جز در امول فاسد شدنی غیر قانونی می باشد بدوا با احد از همکاران جهت مطالعه روند فروش خودرو توافق و حسب الامر دادخواست مقتضی مطرح نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست مطالبه قیمت خودرو را از طریق

دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت و پیگیری نمایید.