مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

من محکوم به پرداخت نهصد هزار تمن در حق مخابرات شدم.و حسابم از طریق ثبت مسدود شده است.
چکار باید بکنم

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

مبلغ را پرداخت یا به نحوی رضایت مخابرات را اخذ کنید وبا مراجعه به اداره ثبت وارائه مدرک مبنی بر رضایت درخواست رفع مسدودی حساب را بکنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید یدهی را پر اخت کنید و دادخواست اعسار و تقسیط دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. سوال شما کامل نیست، لیکن وجه را پرداخت نمایید. اگر پرونده در اجرای احکام است تقاضای رفع مسدودی حساب را نمایید .

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام. به اجرای ثبت مراجعه کنید تا پول از حساب شما کسر و برداشت گردد سپس درخواست رفع انسداد دهید.

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

برید اداره ثبت و با پزداخت مبلغ مسدودی حساب رو رفع کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می بایست از طریق واحد مسدودکننده مبلغ را بپردازید و درخواست رفع مسدودی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به اداره ثبت مراجعه و با پزداخت مبلغ مسدودی حساب رو رفع کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر تمکن پرداخت یکجای مبلغ محکوم به را ندارید ظرف یک‌ماه از صدور اجرائیه فرصت دارید دادخواست اعسار دهید.

مهدي  داودي

مهدي داودي :

از طریق مخابرات پیگیری و با پرداخت بدهی و اخذ نامه نسبت به رفع توقیف اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید مبلغ محکوم به را پرداخت نمایید و درخواست رفع توقیف
از حساب را نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

پرداخت و رسید پرداخت را به مسدود کننده ارائه دهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

بایستی از طریق اداره مخابرات وجه مذکور

را با براتون تقسیط نمایند یا پرداخت کنید

که موضوع منتفی شود .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر محکوم شدید باید پرداخت کنید سرپیچی از حکم دادگاه کنید به مشکل می‌خورید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال خیلی کلی است و واضح نیست . تماس بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مبلغ را پرداخت و درخواست رفع مسدودی کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مبلغ را از طریق ثبت واریز تا رفع مسدودی کردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجعی که دستور توقیف داده پیگیری کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق واحد مسدودکننده مبلغ را بپردازید و درخواست رفع مسدودی نمایید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

باید بدهیتون رو پرداخت کنید و از مخابرات بخواهید خودشان به ثبت نامه بزنند و از تامین ماخوذه انصراف بدهند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

حضورا مراجعه و درخواست رفع مسدودی بدهید

علی قبادی

جناب آقای علی قبادی:

سلام
باید محکوم به را پرداخت نمایید سپس از مرجع مربوطه درخواست رفع توقیف نمایید.

احسان چوبینه

جناب آقای احسان چوبینه :

سلام
پس از پرداخت وجه درخواست رفع انسداد نمایید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،پس از مراجعه به بانک ،به ثبت که عامل مسدودی حساب بوده ،مراجعه وبا تسویه بدهی یا درخواست اعسار به مرجع صالح،رفع مسدودی نمایید.

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

توضیح کافی نیس. پس ازاجرای حکم حسابتون رفع انسداد میشه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مبلغ مذبور را بپردازید و بعد از جلب رضایت اداره مخابرات اقدام به رفع مسدودی حساب بانکی تان نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی مبلغ مزبور را پرداخت و یا بنحوی رضایت مخابرات را اخذ نموده و سپس تقاضای رفع مسدودی حساب هایتان را نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به پرداخت اقدام نموده و رفع مسدودی بگیرید و یا اعسار دهید