مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره

سلام بنده سال گذشته یک واحد آپارتمان خودم رو به دو دانشجو عراقی اجاره دادم ولیکن یکی از ایشان بعد از چند ماه به عراق برگشت اکنون که موعد قرارداد به اتمام رسیده یکی از ایشان قصد داره تکی واحد رو اجاره کنه و سهم اجاره نفر قبلی رو هم به خود ایشون پرداخت کنه ولیکن فرد مراجعه کننده به عراق هیچ پاسخ تلفن و massag رو نمیده و نمیدونم بایستی چکار کنم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر مدت قرارداد به اتمام رسیده میتوانید اجاره بدهید یا اگر اون شخص لوازمی یا چیزی دارد از شورای حل اختلاف تامین دلیل بگیرید و صورتجلسه نمایید و بعد به دوستش یا به کس دیگری اجاره بدهید