مشاوره حقوقی رایگان - احراز جانبازی و اخذ فرم 120 کمیسیون مشترک

اینجانب ن. لشگر 84 پیاده در واحد مربوطه پرونده را در فروردین 98 تکمیل و 4 پرونده در یگان مربوطه تکمیل کرده به کمیسیون ارتش رفته و جانبازی اینجانب با تکمیل فرم 120 احداز شده پرونده اینجانب به قرارگاه جنوب رفته از انجا به کمیسیون مشترک اجا و بنیاد شهبد ارسال شده است ولی تا کنون کارت جانبازی و درصد جانبازی اینجانب که به بنیاد مرکزی شهید در تهران ارسال شده برای من نیامده است اینجانب ساکن تهران و از تاریخ 5مرداد سال 63 تا 30مهر سال 65 درجبهه سومار به مدت 26 ماه حضور داشته ام خواهشمند است پروند اینجانب را پبگیری نمایید حق زحمت نیز پدداخت میگردد.

پاسخ ها :

عدم دریافت کارت جانبازی با تایید کمیسیون پزشکی فرم 120 کمیسیون جانبازان دریافت جانبازی جانبازی