مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

سلام علیکم
یه مغازه فروختیم، قولنامه کردیم، 70 درصد مبلغ رو تهاتر با آپارتمان مسکن مهر که هنوز ساخته نشده و معلوم نیست کی تحویل بدن، تو مبایعه نامه نوشته شد، آپارتمان رویت گردید و فلان مبلغ به عنوان تهاتر و فلان مبلغ در دفترخونه.
منظور از رویت آپارتمان، از راه دور ساختمان های نصف و نیمه ساخته شده رو نشون دادن گفتن یکی از اوناست.
بعد از دو روز متوجه شدیم که ده بیست درصد از آپارتمان ساخته شده و برای تنظیم سند مبلغ 50 میلیون باید پرداخت کنیم که به ما نگفته بودن. و اصلا زمان تحویل اپارتمان مشخص نیست ( طبق گفته ها حداقل 8 ماه دیگه آماده میشه) در حالی که طبق مبایعه نامه آخر اسفند باید مغازه رو تحویل بدیم.
حالا ما دچار ضرر میشیم. نه معلومه کی آپارتمان رو به ما میدن و هم مغازه از دستمون میره و هم بابت آپارتمان نصف و نیمه باید چهل پنجاه میلیون هزینه کنیم.
20 درصد در مبایعه نامه ضرر و زیان در نظر گرفته شده.
آیا ما طبق قانون که ساختمان نیم ساخته جز تهاتر محسوب نمیشه، میتونیم یک طرفه مبایعه نامه رو بدون پرداخت ضرر و زیان فسخ کنیم؟
ممنون و تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

دوست عزیز مسئله به این مهمی نیازمند مطالعه پرونده است به صورت دقیق و سنجیده لطفا قبل از هر گونه اقدامی با وکلا مشاوره تخصصی ملکی داشته باشید