مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی ارتش و ناجا

سلام خداقوت وقت بخیر خسته نباشید

بنده سال دیگه میخواستم وارد نظام بشم یا توی نیرو انتظامی یا ارتش.

خیلی استرس و ترس دارم که توی مراحل تحقیقات مردود بشم یه مشکل دارم

ما یه مدت با همسایه مون رفت و آمد داشتیم خانم هس ایشون به مامانم میگه 15 میلیون پول داری تا 1 الی 2 ماه به قرض من بدی مامانم از توی حساب بانک که سپرده داشتیم 15 تومن بهش میده و 3 ماه میگذره اذیت میکنه پول رو نمیده بعدش به مامان من میگه تو مدرکی نداری که به من پول دادی برو شاکی شو
تا یک روز مامانم با خاله م توی خونه همسایه مون بود و مامانم چندتا طلا ازش بر میداره میگه یا پول رو میدی یا طلاهات جا حساب
همسایه مون میره شکایت میکنه و پرونده سرقت تشکیل میده.
و عصر بود که از طرف آگاهی میان مامانم و خالمه رو میبرن 2 روز بازداشت مواد مخدر بودن چون بازداشتگاه خانم ها کُلا در کرمان اونجا هس و بعد از 2 روز که بودن با سند خونه آزاد میشن و توی دادگاه جلسه سوم همسایه مون رضایت میزنه رو پرونده و مامانم 20 میلیون خسارت طلا هارو میده و دادگاه ششم قاضی بهشون حکم تعلیقی 2 سال میده ولی خداشکر زندان نرفتن آیا براشون سوء پیشینه درست شده
چون من پلیس افتخاری ام توی سیستم کلانتری مون زدم کد ملی شون زده بود سرقت زیرورآلات

آیا امیدی هس که مردود نشم برای موضوع مامانم خیلی میترسم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نظر می رسد که سابقه کیفری موثر ای محسوب نمیشود اما در خصوص گزینش نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سابقه کیفری موثر ای محسوب نمیشود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. سوئ سابقه برای آنان بوجود آمده و دارای سو پیشنه کیفری هستند . لیکن شرایط تحقیقات آن سازمان ملاک است و تشخیص و مقررات آن سازمان در خصوص شما ملاک است .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه اصلا نگران نباش بابت این موضوع شما رد نمی شوید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربر گرامی قبلا پاسخ داده شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما حقوقی نمیباشد گزینشی و در اختیار مرجع محترم می باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از ارگان مربوطه پیگیری کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قابل پیش بینی نیست ولی در مصاحبه اگر در خصوص سوابق دعاوی کیفری اقوام سوال پرسیدند حقیقت را بگویید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تاثیر یا عدم تاثیر این مساله در روند استخدامی شما بستگی به صلاحدید و تصمیم ارگان استخدام کننده دارد