مشاوره حقوقی رایگان - نصب درب در حریم خودم رو به شالیزار

خانه در گیلان خریداری نمودم، چون نهری بیت دیوار پشتی و شالیزاری بود یک متر حریم رد کردم و دیوار کشی نمودم، درب هم سمت حریم خودم نصب کردم، الان صاحب شالیزاری شکایت کرده، آیا کارم غیر قانونی بوده است؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناسی ملک دارد تا اگر از حریم خود تجاوز نکرده اید دعوای ایشان رد میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کارشناسان مربوطه بعد از بازدید قضیه را مشخص میکنند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. هرگونه احداث بنا یا دیوار کشی مستلزم اخذ مجوز از مرجع مربوط به محل می باشد . در غیر اینصورت تخلف است .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربر گرامی اظهارنظر قطعی منوط به بررسی مدارک و مستندات و اظهارنظر کارشناس می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در زمین ایشان وارد شده اید یا حریم قانونی رودخانه را رعایت نکرده اید ولی ایشان می تواند شکایت  نماید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

خیر ازطریق تامین دلیل و کارشناسی انجام بدین

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مالک شالیزر حق استفاده از نهر را داشته باشد بله

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که اقدامات مربوطه داخل در حریم صورت گرفته باشد دعوی مذبور نتیجه ای در پی نخواهد داشت