مشاوره حقوقی رایگان - خارج کردن متوفی از بیمه کننده

با سلام پدرم خودشون بیمه نبودن و تحت تکفل من بودن حالا برای خارج کردن ایشون بعد از فوت چکار باید بکنم؟
کارمند شهرداری با بیمه تامین اجتماعی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باشماره گویا اطلاع رسانی تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق بیمه موضوع را پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

گواهی فوت را به تامین اجتماعی ارایه دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. در حال خاضر فردی که فوت می نمایید در سیستم ثبت احوال می شود و این واقعه در لینک ادارات نیز ثبت می شود و اتوماتیک تکفل شما از بین می رود . لیکن بهتر است گواهی فوت آن مرحوم را به اداره متبوع خود و تامین اجتماعی ارائه دهید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی باارائه گواهی قوت به ارگان مربوطه تقاضای خویش را مطرح نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از مرجع مربوطه پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق سایت تامین اجتماعی یا مراجعه حضوری فوت ایشان را اعلام نمایید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام باید بامراجعه به واحدتامین اجتماعی مربوطه تقاضا بدین واین امر امکان پذیرهست

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

بايد به شعب تامين اجتماعي مراجعه نماييد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری نمایید