مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند خودرو و فسخ معامله

با سلام. من هشت ماه قبل یک دستگاه خودرو را خریداری کردم مدارک خودرو بجز سند پیش خودمه قولنامه خرید دارم ولی قولنامه ایادی قبلی رو نداشتم بعد چند ماه پیگیری دریافت کردم و متوجه اختلاف و شکایت ایادی قبلی شدم و کسی که سند خودرو را نگه داشته تقاضای فسخ و جبران خسارات را از خریدارش کرده و شرایط فسخ تو قولنامه ش ذکر شده.حالا من به تازگی اقدام به دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو دادم این دست قبلی که سند رو نگه داشته تو دادگاه خواسته دادخواست الزام به تنظیم سند من رد بشه و میگه رای فسخ دارم آیا تو دادگاه تنظیم سند میشود.اگر رای فسخ بگیرد با توجه به گران شدن قیمت خودرو پول من که خریدم به نرخ روز حساب میشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

انچه در قراردادشما تنظیم شده باید بررسی شود تا شرایط ضمن عقد سنجیده و با گفتگو متقابل اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر معامله فسخ شود قرارداد شما نیز فسخ می شود و می توانید دادخواست استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قرارداد آبادی قبلی فسخ شود ماشین را باید مسترد کنید اما غرامت را میتوانید مطالبه کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی بله درصورتی صدور حکم قطعی تایید فسخ قرارداد شما نیر منفسخ می گردد و می بایست دادخواست مطالبه ثمن به نرخ روز مطرح نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در صورت فسخ

دادخواست استرداد ثمن معامله را مطالبه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت فسخ می توانید ثمن و غرامات را دریافت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

دوست عزیز مورد شما بدون حضور وکیل مجرب و کاربلد جلو نمیره

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به قرارداد فی مابین دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر قرارداد ایادی قبل فسخ گردد شما باید خودرو را مسترد نمایید و دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر فسخ ایشان تایید شود پول شما به نرخ روز نیست ولی می توانید ضرر و زیان خود را از فروشنده خودتان مطالبه نمایید .

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام در صورتیکه شرایط فسخ برای آزادی قبلی باشد و معامله آنها فسخ شود طبق رأی وحدت رویه شما هم ملزم به تحویل ماشین میشوید و بر اساس قرارداد شما میتوانید مطالبه ثمن معامله و غرامت را داشته باشید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

قرار بین طرفین حکم میکند باید قرار تنظیمی مطالعه شود

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام بله شمامیتونین ازتاریخ مطالبه تاخیرتادیه بخواین ولی تنظیم سندنمیتونین انجام بدین

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

درصورت مستحق للغیر درآمدن پول شما به نرخ روز محاسبه نمیشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک جهت مشاوره متناسب با موضوع خواهد بود