مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت تاخیر تادیه

با سلام شرکت ما یک قرارداد با کارفرمای دولتی داشت که پروژه خاتمه یافته و صورت وضعیت قطعی ارسال شده است. در اسفند 1400 صورت وضعیت قطعی توسط کارفرما تایید و به این شرکت ابلاغ شده است پس از گذشت یکسال کارفرما بدهی خود را تسویه نکرده است آیا می توان برای این موضوع درخواست خسارت تاخیر تادیه نمود و به چه صورت باید اقدام کرد. با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله بر اساس مدارکی از وضعیت صورت وضعیت قطعی می توانید دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه روزانه لغایت اجرای حکم را بخواهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اولا بستگی به متن قرارداد دارد ثانیا اصولا از تاریخ مطالبه رسمی طاب تاخیر تادیه تعلق می گیرد . مثلا با ارسال اظهارنامه یا مکاتبات اداری که قابل اثبات باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید متن قرارداد مورد بررسی قرار گیرد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با اثبات استحقاق وجوه و مطالبه و امتناع از پرداخت بله

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید صبر کنید تا اصل طلب شما را پرداخت کند بعد دادخواست مطالبه وجه بابت خسارت تاخیر تادیه از تاریخ تایید صورت وضعیت تا هنگام واریز مبلغ بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه روزانه لغایت اجرای حکم را بخواهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به شرایط قرارداد خود مراجعه فرمایید. آیاجهت عدم انجام تعهد خسارت تعیین نموده اید یا خیر؟

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی بله دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه از زمان مطالبه قانونی(ثبت دادخواست و یا ارسال اظهارنامه(لغایت اجرای حکم مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بعد از صدور رای قطعی بله قبلش خیر
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

قرارداد می بایست مورد بررسی قرار گیرد اما به طور کلی خسارت تاخیر تادیه از زمان مطالبه رسمی طلب قابل دریافت است مانند جایی که شخص اظهارنامه می دهد یا دادخواست ثبت می کند از آن تاریخ به بعد خسارت تاخیر تادیه طلبش تعلق می گیرد گاهی برای خسارت تاخیر در تادیه دینی به طور روزانه مبلغی در قرارداد ذکر شده که به آن وجه التزام میگویند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

دادخواست مطالبه خسارت تأخیر تأدیه

را ثب و پیگیری نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از زمان مطالبه رسمی مانند اظهارنامه و ثبت دادخواست قابل اقدام می باشد

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام
بله میتونین ازطریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنین

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در قراردادد قیدشده باشد بله در غیر اینصورت از تاریخ مطاابه ودادخواست وجه قرارداد امکانپذیر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مطابق قرارداد اقدام به دریافت خسارت کنید.

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام باید متن قرارداد مورد بررسی قرار گیرد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

درود
پرونده بابد بررسی شود مشاوره تلفنی برقرار نمائید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از تاریخ مطالبه خسارت محاسبه میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست قرار داده شما بررسی شود به صورت کلی نمی توان پاسخ داد

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

قرارداد في مابين جهت اظهار نظر نيازمند روئيت است

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

تاخیر تادیه فقط با اظهارنامه ویا دادخواست و یا قرارداد روزانه تعلق میگیره

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به قرارداد ف مابین دارد در صورت یکه در این خصوص طی قرارداد و توافقات فی مابین وجه التزام تعیین شده باشد قابلیت وصول دارد در غیر این صورت بعد از دریفت اصل طلب یا ضمن تنظیم دادخواست در خصوص اصل طلب می توانید درخواست دریافت خسارت تاخیر تادیه را نیز داشته باشید