مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام من یه خودروخریدم ازیکی ازفامیل وهمون شب کل مبلغ روباکارت خوانش کارت کشید وقولنامه که نوشتیم دیگه من قولنامه وسندرونگرفتم ازش تافردا ماشین چک کنم ومقدارکمی که ازپولش مونده بود تاماشین چک کنم ایشون چون ازکارتی که بهش پول دادم به نام دوستم بوده بعداز40روز رفته شکایت کرده که ماشین دست من امانت بوده وماشینشو پس ندادم فقط م کارت وبیمه نامه ماشین دست من بوده قولنامه و سند رو بهم نداد وزد زیرهمه چیز ..الان ماشینم هم توقیف شده ..ازچه راهی میتونم ثابت کنم که من ماشینوخریدم وکلاه سرمن گذاشته .هرچندتاشاهده هم بخواد دارم ازکارت دوستم هم که استفاده کردم خودش هم هستش ..میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شاهدببر
دوستت واون فروشنده هردوراطرف دعواقراربده ودعوای تقابل بده ازخودت دفاع کن