مشاوره حقوقی رایگان - چک چندسال معتبره

سلام چکی که مال سال 1383 بوده و تا الان خبری ازش نبوده که پرداختش کنم _ آیا الان اون چک اعتبار داره(چون تاریخ وصولش سال 84 هست _ و اصلا اون حسابم کامل بسته شده و شعبه بانکش هم گذاشت از شهرمون رفت!!)

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. چک سند معتبر مبنی بر بدهی صادرکننده است. هرزمان قابل وصول است. لیکن در خصوص خسارت تاخیر تادیه نظر قاضی ملاک است.