مشاوره حقوقی رایگان - سلام. سوال درمورد تقسیم نامه اصلاحات ارضی مرحله سوم

باسلام وخسته نباشید
من چندین سال پیش مقدارسه. سهم از شش سهم ازدوازده سهم مزرعه ای راکه درسال50بین مالک وزارعین که پدروپسربودندراطبق مقدارسهمی که درسندتقسیم نامه به اسم مالک باتفکیک قطعات مشخص شده بودراازوراث مالک باگذراندن استعلامات لازم خریداری وسندقطعی به نامم درمحضر ثبت شدولی الان وراث زارعین ازم شکایت کردن که دران زمان کل ملک به پدران ماواگذارشده بااین عنوان که درنسق انها کل ملک به دوقسمت مشخص شده وعنوان شده که اقای حسن نسبت به 5حبه مبلغ فلان رادر12قسط پرداخت نماینددرصورتی که درتقسیم نامه سهم مالک وزارعین به تفکیک مشخص شده
ایاایشان میتواننداین ادعارااثبات کنند
باتشکرازشماخوبان

پاسخ ها :

تقسیم نامه اصلاحات ارضی