مشاوره حقوقی رایگان - شاهد

باسلام من یه ماشین خریدم از اراک رفیقم معرفی کرد باهم رفتیم من 19 تومن کارت کشیدم 14تومن نقد دادم اینم تو دستگاه طرف 14 تومن کارت کشیده نمیدونم باهم زدوبند کردن از بنده شکایت شده چندبار یسری طرف گفته 14تومن بدهکاره شاهد یه نفر معرفی کرد ولی نیومده شاهدش دعواش رد شده سری دوم گفته یه ماشین خریدم بازهمون شاهد و گفته نیومده بازم دعواش رد شده حالا رفته گفته مالمو بالاکشیده شاهد جدید معرفی کرده آیا میتونه شاهدشو عوض کنه هرسری به یه بهونه

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تصویر دادخواتهای قبلی وی و دادنامه های قبلی وی را به دادگاه ارائه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال ابهام دارد
باید دید دقیقا عنوان خواسته چیست و به چه علت طرح دعوا می‌شود
....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر عنوان شکایت ها متفاوت است هریک آثار خودش را دارد . تشخیص صحت شهادت شهود با قاضی رسیدگی کننده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع نیازمند بررسی بیشتر میباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اثبات ادعا با شاکی است شما انکار کنید و متناسب با ادله ابرازی می توانید دفاع کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید ادعای خودد را اثبات نماید به دعواهای قبلی استناد نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید ،
لایحه دفاعیه تخصصی تنظیم و به شعبه مربوطه ارائه نمایید