مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اعتیاد

باسلام.جناب یکی از اقوام نزدیک مان دچار بیماری اعتیاد شده چطور می شودحکم بازداشت برای ترک او را گرفت درصورتی که از ثنا برای او پیام نرود باسپاس دراین مورد راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با مواد مخدر و بهزیستی و دادستانی مراجعه و رایزنی نمایید تا اورا به کمپ معرفی نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خانواده ایشان باید از طریق دادستانی درخواست معرفی ایشان به کمپ را نمایند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام همچنین چیزی امکان ندارد و اگر شده باشد جرم است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دیتور قضایی برای معرفی به کمپ داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حکم از دادگاه ممکن نیست.
خانواده وی می توانند از دادستان محل سکونت نامبرده نامه بگیرند.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به دادگاه انقلاب محل سکونت خود مراجعه کنید و فرم مربوطه را تکمیل نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اعتیاد به مواد مخدر واستعمال آن جرم و مجازات بازدارنده و نگهداری در کمپ و مراکز ترک اعتیاد دارد . اگر شخص از این طریق مزاحمتی برای شما ایجاد می نماید می توانید شکایت نمایید . اگر ثنا داشته باشد به وی اطلاع رسانی می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که خانواده این شخص می بایست به دادستان محترم مراجعه نمایند و از آن طریق اقدام کنند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر از راه قضایی اقدام کنید از طریق ثنا طرح شکایت از وی ابلاغ می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خانواده درجه یک ایشان می توانند به دادستانی مراجعه نمایند و درخواست معرفی ایشان به کمپ را داشته باشند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خانواده ایشان باید از طریق دادستانی درخواست معرفی ایشان به کمپ را نمایند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دادستانی پیگیری گردد به هر روی ابلاغ میگردد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.