مشاوره حقوقی رایگان - زمان گرفتن گواهینامه

سلام من متولد 1385/01/26هستم میخواستم بدونم که کی میتونم گواهینامه خود را بگیرم ؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با رسیدن به سن 18 سال تمام امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از 18 سال تمام می توانید اقدام کنید .

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، در صورت 18 سال تمام شمسی یعنی 1403/1/27 میتوانید اقدام کنید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی پس از رسیدن به 18سال تمام شمسی می‌توانید اقدام نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اخذ گواهینامه می بایست 18 سال تمام داشته باشید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام با رسیدن به سن 18 سال تمام امکان اخذ گواهینامه وجود دارد

یک وکیل :

با سلام در صورتی که 18سال تمام باشید

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

سن قانونی برای اخذ گواهینامه رانندگی 18 سال می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

18 سال تمام می توانید اقدام کنید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.