مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه رانندگی

سلام من برای ده سال اول تمدید گواهینامه کردم بودم پایه دوم بود ولی یک ماه پیش گواهینامه رانندگی تمدید کردم که به دست من رسیده پایه سوم است باید چکار کنم این پایه سوم گواهینامه رانندگی محدویت دارد

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما حقوقی نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در حال حاضر پایه سوم برای سواری است که قانونی و درست است و پایه دوم برای ون و ماشین های نیمه سنگین

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یا ا راهور و یا از پلیس به اضافه ده بپرسید تا دقیقتر بررسی شود

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، جدیدا همه گواهی نامه های پایه دو را به پایه سه تبدیل کرده اند و محدودیت دارند ، با این گواهی نامه میتوانید خودروهای زیر 15 نفر سرنشین را هدایت کنید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ظاهرا مشکلی جسمی ومحدودیت رانندگی برای شما ایحاد شده باید به راهور مراجعه شود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی از طریق راهور پیگیری نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به اداره راهنمایی ورانندگی محل مراجعه نمایید . بله در ظهر گواهینامه خود مشخص شده رانندگی با چه وسیله نقلیه ای با پایه سه مجاز است. رانندگی با پایه سه و پایه دو متفاوت است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر مورد استفاده تان خودرو سواری است که پایه سه برای سواری بوده و صحیح است
بهتر است موضوع را از طریق راهور پیگیری نمایید

یک وکیل :

با سلام
با توجه به قانون جدید گواهینامه شما درست صادر شده است جهت اطلاعات بیشتر از دفاتر خدمات پلیس پیگیری نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق راهور پیگیری نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.