مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در حین انجام کار

سلام.4 ماه پیش پای من پیچ خورد در حین کار.بعد از مراجعه ب بیمارستان و عکس تشخیص دکتر کشیدگی تاندون زیر زانو بود و آتل و 5 روز مرخصی تجویز کردن. الان دوباره درد گرفته و بعد از مراجعه ب پزشک متخصص نرمی کشکک زانو تشخیص دادن و قرص تجویز کردن و گفتن دیگه نباید بهش فشار بیاد.میخوام بدونم میتونم شکایت کنم و آیا بعد تسویه حساب میشه شکایت کرد؟تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است اگر مستندات داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در این مورد به نظر نتیجه ای ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تصور نمی کنم‌ نرمی کشکک زانو ارتباطی به حادثه در حین کار داشته باشد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی البته اگر شاهد و مدرک داشته باشید که در حین کار حادثه اتفاق افتادن است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مقصر حادثه نبودید میتوانید دادخواست دهید تا خسارات بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

میتوانید شکایت کنید.اما در بهترین حالت صرفا از بابت تشدید علایم بیماری نرمی کشکک زانو در حدود 2 درصد ارش براتون تعیین میشه.که این هم نیازمند تایید ارتباط درد زانو و تشدید علایم به دلیل حادثه کار توسط پزشک معالج،متخصص و پزشکی قانونی هست.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی بله امکان طرح شکایت وجود دارد ولیکن نتیجه پرونده به نظریه پزشکی و اثبات ارتباط صدمات به محل کار بستگی دارد

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود برشما
موضوع قابل پیگیری میباشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، موضوع قابلیت پیگیری را داراست لیکن در صورت توفیق برای شما ارش تعیین خواهد شد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق اداره کار پیگیری کنید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

ظاهرا شکایت شما نتیجه ای ندارد چون نرمی کشکک ربطی به حادثه پیش آمده ندارد مگر مدارک و مستندات شما ثابت کند این حادثه منجر به نرمی کشکک شده است

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.