مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بابت چک

من دوفقره چک برگشتی داشتم ماشینمو طبق دستور قضایی توقیف کردن الان من رفتم پول دوفقره چکو دادم و لاشه چکها الان دسته منه الان طرف منو اذیت میکنه و رفع توقیف ماشینمو نمیزنه. من میخوام شکایت کنم و ادعای ضرر و زیان بکنم چون دارم با ماشین کار میکنم چیکار کنم؟

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

با اسناد و مدارک پرداختی و لاشه چک تقاضای رفع توقیف خودرو دهید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمابه مرجعی که توقیف کرده مراجعه کنید اگر هنوز به دعوای ایشان رسیدگی نشده ورای صادرنشده به مرجعی که توقیف کرده حسب مورد دادگاه یاشورا مراجعه کنید و لایحه بنویسید ودفاع کنید وقتیکه دعوایش وشکایتش مردود وبلااثرشود دستور رفع توقیف هم صادرمیشود باید بررسی کنید پروندتون درچه وضعیتی است