مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام بنده یک ماشین قولنامه خریدم بعد از معامله که استعلام گرفتم متوجه شدم که ماشین توقیفی هست از طریق راهور شماره صاحب اصلی ماشین رو پیدا کردم زنگ زدم گفتن که مقداری پول طلب دارن به خاطر همون توقیف پلاک زدن در ضمن ماشین چند دست قولنامه ای چرخیده تا رسیده به بنده نفر قبل من وکالت بدون تاریخ از صاحب اصلی ماشین داره وسند وتمامی مدارک دستش هست
حالا اگر به نام من وکالت بدهد میتونم با اینکه ماشین توقیف پلاک هست تعویض پلاک انجام دهم یا نه ؟

پاسخ ها :

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

خیر نمیتوانید و ابتدا میبایست مسکل قبلی حل شود