مشاوره حقوقی رایگان - به منزل راه ندادن زوجه

سلام و عرض ادب. حدود 1 سال پیش با خانمی عقد کرده و بعد از حدود 4 الی 5 ماه از زندگی مشترک به علت تنشهای شدید رفتاری، ارتباطی و اخلاقی باعث شد که وضعیت از جهت تفاهم و سازگاری به بن بست رسیده و به ناچار از طریق دادگاه خانواده دادخواست طلاق دادم و مشاوره ها انجام شده و تایین داوری هم انجام شده و کارشناس نفقه هم با بنده تماس گرفته و احتمالا تا ماه آینده حکم بدوی عدم سازش از طریق دادگاه صادر گردد. همچنین در تمام این دوران خانم بنده در آپارتمانی که به نام پدر بنده هست و 90 درصد وسایل داخل خانه که توسط مادر بنده قبل از عقد خریداری شده و فاکتورهایش موجود است ساکن میباشد و بنده مرتب به حساب ایشون پول واریز میکنم و فاکتورهایش موجود است ولی با ایشان زندگی نمیکنم و مهریه ایشان را هم که 14 سکه میباشد از قبل خریداری کرده و آماده کرده ام که به محض صدور حکم قطعی به دادگاه بدهم و از اسارت این خانم خلاص شوم. سوال بنده این است که این خانم قصد جدا شدن ندارد و میخواهد بماند و آزار و اذیت کند و گفته است که رای بدوی را تجدید نظر میکند و بعد از آن هم به دیوان عالی میفرستد و چند سالی من را درگیر خودش میکند. آیا بعد از صدور حکم اولیه میتوانم از ورود او به خانه خودداری کنم و اگر این کار را کنم چه مشکلاتی برای من پیش می آید؟ آیا زندان دارد؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام اولاحق تجدیدنظرخواهی و فرجام خواهی قانونی است وچندسال طول نمیکشد ثانیا صرف راه ندادن به منزل جرم نیست ولی چنانچه نفقه ایشان را پرداخت کنید مشکلی برای شما بوجود نمی آید جهت توضیحات بیشتر تماس بگیرید

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

سلام
از آن جایی که حق طلاق طبق قانون با مرد می‌باشد مرد هر زمان امکان طلاق دادن همسر خود را دارد و طبق قانون اگر زوجه منزل را ترک کند ناشزه محسوب و به او نفقه تعلق نمیگیرد لذا این امر برای مرد متصور نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که حکم طلاق در دفترخانه ثبت نشده و عده تمام نشده می تواند در منزل زوج بماند.
شما باید پدرتان جهت حکم تخلیه اقدام کند و شما نیز در مکان دیگری می توانید منزل اجازه کنید و اعلام کنید تا در زمان طلاق در آنجا بماند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا زمانی که صیغه طلاق جاری نشده همسر شماست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تا زمانی که صیغه طلاق جاری نشده ایشان همسر شماست و پرداخت‌نفقه وتهیه‌ مسکن‌با شماست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زوج حق طلاق زوجه را دارد فقط باید حقوق مالی وی را پرداخت نماید . و بعد از عده طلاق ، امکان سکونت نیست . البته حق تجدیدنظر خواهی و فرجام خواهی منعی ندارد اما نیاز ب دلیل محکم دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا وقتی که صیغه طلاق جاری نشده زن میتواند در منزل زوج بماند واگر زوجه منزل را ترک کند ناشزه محسوب و به او نفقه تعلق نمیگیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تا وقتی صیغه طلاق خوانده نشده ایشان می‌توانند در خانه بمانند و نفقه نیز بر عهده شماست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تا زمانی که صیغه طلاق جاری نشده تهیه مسکن و نفقه بر عهده ی شماست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تا زمانی که حکم طلاق قطعی نشده و اگر طلاق از نوع رجعی باشد تا زمان پایان عده طلاق، نفقه زوجه با زوج است. (نفقه زوجه شامل مسکن، پوشاک و... در قانون احصا شده است )

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام اگر حقوق مالی زن را تسویه نمایید هیچ مشکلی ندارد و چون حق طلاق با زوج است میتوانید همسر خود را مطلقه نمایید و ایشان حق مخالفت ندارد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که منزل مذبور تحت مالکیت مادر شما می باشد ایشان می توانند عله این خانم طرح دعوی تخلیه نمایند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا تا تعیین تکلیف زوجه باید نفقه وی منجمله مسکن مناسب در شان ایشان را فراهم نمایید لذا توصیه میشود صبور باشید تا مشکلات بصورت قانونی حل گردد