مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام بنده خانمی هستم با سن 26 که 8 ازدواج کردم مادر دو فرزندم که یکیش 22 ماهه یکیش الان ماه 9 که ی هفته دیگه میخواد بدنیا بیاد دیگه دوی این زندگی کم اوردم که نمیتونم ادامه بدم چون همسرم مرد زندگی نیست فقط به فکر خودشه نه اخلاق درست حسابی داره ن سالمه قرص ترامادول مصرف میکنه دست بزنم داره الا دو روز پیش جوری کتکم زد که از دماغم خون می اومد نیم ساعت الان انحراف پیدا کرده و باد کرده دستم کبود شده موندم چیکار کنم از دستش خلاص بشم تو رو خدا کمک کنید ممنوون میشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به پزشکی قانونی مراجعه کنید و کبودی ها را نشان دهید سپس دادخواست طلاق دهید. موضوع نیازمند بررسی است و گفتگوی تلفنی را می‌طلبد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان ضرب و شتم عمدی شکایت کنید.
اگر مدارک کافی برای اعتیاد ایشان دارید می توانید طلاق بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص ضرب و جرح شکایت کنید و حکم قطعی محکومیت از دادگاه بگیرید و به استناد آن اقدام به طلاق کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما باید به کلانتری محل مراجعه کنید و نامه پزشکی قانونی دریافت کنید. سپس به استناد معاینات پزشکی قانونی اقدام به ثبت شکوائیه ضرب و شتم به طرفیت شوهر خود کنید تا با محکوم شدن ایشان عسر و حرج شما به اثبات برسد تا بتوانید طلاق خود را از وی اخذ کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید تشریف ببرید کلانتری تا دماغتان خوب نشده معرفی کنند به پزشکی قانونی و بعد شکایت کنید تا محکوم به پرداخت دیه شود بعد مدارکی دال بر اعتیاد همسرتان جمع آوری کنید بعد مهریه تان را اجرا بگذارید