مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قولنامه صوری بدون قصد فروش

ارثیه ای به صورت قولنامه ای بدون قصد نیت خرید و فروش در باطن ولی در ظاهر قانونی بین خواهران و برادران به اصرار مادر وگذار میشود ثمنی هم به عنوان قیمت مال درج شده ولی در اصل هیچ ثمنی از طرف خریدار به فروشنده گان پرداخت نشده ولی در مبایعه نامه نوشته شده کلاپرداخت شده وبا رضایت کامل فروشندگان وهیچ گونه اعتراضی چه حال و آینده امضا می کنند آن هم بادوشاهد و لی دراصل به نوعی برای فرار از ادی دین وندادن سهم الارث خواهران از ارث پدری در قولنامه ای صوری به ظاهر قانونی انجام دادند حال بعد از گذشت 20 سال مادرخانواده فوت کردند خواهران طلب سهم الارث از خریداران که برادرانشان هستند کردند ولی متاسفانه برادران با قولنامه ای که در ست دارند از بخشش اموال خواهرانشان امتناع میکنند حال آیا خواهران میتوانند به ادعای نپرداختن ثمن در معامله و نداشتن قصد نیت فروش و یا صوری بودن معامله به علت ندادن سهم الارث درخواست ابطال قولنامه را کنند آن با شاهدات یکی از شهود
به نپرداخته شدن ثمن معامله .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.