مشاوره حقوقی رایگان - درخواست زیر زبانی از وارثین

با عرض سلام پدربزرگ بنده فوت شدن در قواله ی مادرم تعداد 10عدد گوسفندماده به عنوان زیر زبانی ثبت شده که باید توسط پدربزرگم به مادرم داده میشد که ایشون فوت شدن ایا مادرم میتونه شکایت کنه و درخواست ده عدد گوسفندشو بده از مالو اموالی که پدربزرگم بجا گذاشته درضمن مهریه نیست در یک صفحه ی جداگانه قید شده ده عدد میش به عنوان زیر زبانی

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
بله میتوانند . تحت هر عنوانی که باشد این ده میش طلب مادر شما بوده و از ماترک باید پرداخت شود