مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام وقت بخیر به همه اساتید
بنده با مردی 15 سال زندگی مشترک داشتم و حاصل دو تا فرزند . 6 دانگ خانه به نام بوده چون بدهی بالا میاره مجبورم میکنه خانه رو بفروشم و در مقابلش بهم به اندازه قیمت خانه بهم سفته سفید امضاء میده بدونه تاریخ قیمت خانه 70 میلیون بوده الان بعد از چند سال قیمت همون خانه 800 میلیون شده آیا میشه واخواست بدم برای سفته ؟ و اینکه قیمت رو میشه به روز با نرخ تورم مطالبه کنم ازش ؟
سپاس

پاسخ ها :

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

امکان چنین مطالبه ای وجود ندارد.فارغ از بحث سفته شاید بتوان وجه تحویلی در آن زمان را امروز مطالبه نمود.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

قیمت سفته ها یعنی همان 70 میلیون �ضافه خسارت تاخیر تادیه چک به نرخ تورم ای که بانک مرکزی هر ساله اعلام می‌کند را می‌توانید درخواست کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فقط مبلغ سفته ها قابل مطالبه است از تاریخ واخواست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما صرفا می توانید وجه سفته را مطالبه کنید و دادگاه مطالبه قیمت ملک را نمی پذیرد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه روابط مالی شما چگونه بوده است یک قضیه است و اینکه سفته در دست دارید یک قضیه دیگه ای است الان تنها کاری که میشه کرد اقدام برای سفته هاست اینکه قیمت خونه اون موقع چقدر بوده و الان چقدر است ارتباطی بافته ندارد شما هرچه زودتر سفته ها را در دادگستری واحد واخواست واخواست بزنید و بزارید اجرا

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ می‌توانید برای سفته از طریق محاکم دادگستری واخواست دهید تا قیمت به نرخ روز با توجه به شاخص تورم مشخص شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هر چه میخواهی تا سقف سفته در آن بنویس و اول بهش اظهارنامه بده اگر نداد واخواست بزن بعد دادخواست بده