مشاوره حقوقی رایگان - درخواست 45 میلیون خسارت نقص فنی خودرو از پرسنل ناجا

بنده از پرسنل ناجا بودم زمانی که در غیبت بودم از طریق سامانه ثنا متوجه طرح شکایت از خودم در دادگاه نظامی هرمزگان شدم با مراجعه به شعبه مربوطه متوجه شدم فرمانده شهرستان از طریق بازرسی طرح شکایت از من که نه راننده خودرو بوده و نه خودرو تحویلم بوده داشتند تحت این عنوان که یک گروهبان اعلام کرده خودرو سازمانی سمند به رانندگی من خاموش شده و با بکسل به یگان دلالت شده اکنون مشخص شده به علت نقص فنی 45 میلیون نیاز است تا موتور تعمیر شود من چطور باید اعاده حیثیت کنم ایا میتوان به هر دلیلی شکایت در دادسرا نظامی انجام داد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیل کافی برای اثبات ادعا نداشته باشند قرار منع تعقیب صادر میشود و میتوانید تحت عنوان افترا شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما شما کافی است که دلایل و مستندات بی گناهی خود را ارائه دهید نیازی ه طرح شکایت از جانب شما علیه کسی نیست همین که در همین شعبه دادگاه نظامی تبرئه شوید کفایت می‌کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید متن شکواییه و پرونده مطالعه کرد بعد نظر داد ولی بحث اعاده حیثیت وقتی مطرح است که در این پرونده تبرئه شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به هرحال تخلفات نظامیان در راستای وظایف سازمانی خود در دادسرا ودادگاه نظامی رسیدگی می شود. رسیدگی و تشخیص به ادعای مطرح شده با قاضی رسیدگی کننده می باشد . شما باید دلیلی بر بی گناهی خود به قاضی ارائه دهید .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شما يا هر فرد ديگري از هركس ميتواند شكايت نمايد
مهم وجود ادله اثبات و دلايل محكمه پسند و واقعي است
طرح شكايت واهي اثري ندارد و مختومه مي گردد

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

از دادسرای نظامی پیگیری شود

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید در این خصوص از خودتان دفاع نمایید لیکن راهنمایی دقیق تر نیازمند مطالعه پرونده مربوطه می باشد ،
در حال حاضر اعاده حثیت نمی توانید انجام دهید بدوا باید در این دعوی تبرئه شوید بعد ...